Het complex bestaat uit een aantal 2-persoons, 3-persoons en 4-persoons appartementen en een 4-6-persoons huis, gelegen op verschillendeetages. Bij de appartementen op de begane grond bevinden de slaap en badkamer zich in het souterrain. Het huis en alle appartementen zijn compleet en comfortabel ingericht.Sommigen met afwasmachine (zie per appartement en huis de pictogrammen).

Ze bestaan uit een geriefelijke woonkamer met terras/balkon op het zuiden, aparte slaapkamer(s), badkamer met douche, toilet en ligbad en een open keukenvoorzien van alle keukenbenodigdheden. Alle appartementen hebben een complete audio-set, cd-speler, kleuren tv en een magnetron. Verscheidene zijn voorzien van een dvd-speler. Campingbedjes aanwezig. De appartementen hebben verschillende eigenaren. Daardoor bestaan er kleine verschillen in inrichting.In het gebouw zijn een lift en een wasserette aanwezig. De grote tuin rond het gebouw is voor gemeenschappelijk gebruik. Bij de ingang van het terrein is een bushalte.

Het bagagevervoer op Vlieland van en naar de boot is gratis. In de appartementen is gratis internet (Wifi) beschikbaar. In de fietsenstalling is een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Telefoon: muntautomaat in de hal.

Voor huisdieren, waar toegestaan, wordt een toeslag van € 5.00 per hond per dag berekend. Huur van bedlinnen,keukenlinnen en handdoeken is mogelijk.

Zie hieronder de locatie van de appartementen in Eureka.

Hierbij de verhuur appartementen van uit de zuidzijde. Zo kunt u zien welk appartement u gehuurd heeft.
Van Eureka 1 t/m Eureka 26.

Nu een appartement huren? Klik dan op onderstaande link:

Eureka appartement huren